ontwerp nieuwbouw herenhuis

ontwerp nieuwbouw herenhuis

Regelmatig ben ik aan het ontwerpen voor nieuwbouwwoningen die pas een jaar later worden opgeleverd. Zo ook voor dit prachtige herenhuis met in Vught. Hoge plafonds, mooie houten visgraatvloer, een ruime living en woonkeuken- die door de stalen deuren kunnen worden afgesloten.

verhuizen of toch verbouwen

Verhuizen of verbouwen

Ga je verhuizen of toch verbouwen? Om  dit dilemma op te lossen ben ik benaderd  om een ontwerp te maken voor een uitbouw. De huidige dichte keuken is te klein. Door de uitbouw ontstaat er de mogelijkheid van en  een ruime keuken en om meerdere  hoeken te creëren zodat iedereen zijn of haar plekje kan vinden. De uitvoering moet nog plaatsvinden, dit zijn impressies.

ontwerp herindeling tot loft

Ontwerp herindeling tot loft

In het ontwerp voor een woning in Capelle aan de IJssel is interior4u ingeschakeld om een nieuwe indeling te realiseren van de totale woning. Uitgangspunt is dubbele bewoning mogelijk te maken in een loft-achtige  sfeer -waarbij ieder een eigen ingang heeft – en  rekening houdend met de diversiteit in plan van eisen van de nieuwe bewoners.  Door onze ontwerpen te visualiseren en daarmee de mogelijkheden te laten zien, heeft de opdrachtgever een goed beeld gekregen.

De afbeeldingen zijn impressies van het  project, dat wordt op korte termijn wordt uitgevoerd.

kleur- licht -indeling woning

kleur- licht -indeling woning

Een eigen huis bouwen biedt vele mogelijkheden. Voor deze fijne woning in Empel werd mijn hulp  ingeroepen bij de indeling, lichtplan , keuzes voor vloeren -vloerkleed -raambekleding  en kleur. Grote wens om kleur te hebben is zeker ook vervuld.

 

keuken ontwerp

keuken ontwerp

ontwerp badkamer

Ontwerp badkamer

lichtplan styling woning

Lichtplan styling woning

uitbouw keuken

Uitbouw keuken

Een gesloten, te kleine keuken en geen directe verbinding met de tuin. Een gezin met opgroeiende kinderen gaf mij de opdracht om mee te kijken hoe dit opgelost kon worden. De uitbouw is door het vele glas is het een lichte fijne ruimte  geworden met directe toegang tot de tuin.

Een prettige plek voor allemaal.

Adres

Interior4u
Jasmijnberg 44
4708 MB Roosendaal

Contact
Social media