ontwerp vrijstaande woning

Ontwerp  vrijstaande woning 

deze vrijstaande woning was toe aan een nieuwe look met kleur  en de uitbouw die de eigenaren gaan toevoegen aan de keuken zal hier zeker aan bijdragen. De latten op de wanden zullen binnen en buiten worden uitgevoerd.

ontwerp living en keuken

ontwerp living en keuken

voor de living en keuken van deze split-level woning heb ik een ontwerp mogen maken – evenals een lichtplan voor beide ruimtes. Wensen voor de  sfeer zijn licht en ruimtelijk. En praktisch vooral ook veel opbergruimte!  

Aan de hal- en aan de woonkamerzijde is een kastenwand ontworpen om zo veel bergruimte te creëren. Een brede taatsdeur geeft toegang tot de living. De eettafel heb ik aan de achterzijde geplaatst, waardoor er  licht & ruimte is rondom de tafel. De xxl bank geeft fijne zitruimte bij de haard en televisie. De keuken in het souterrain biedt  ruimte om ook te kunnen eten met het gezin in een lichte warme sfeer.

ontwerp begane grond

ontwerp keuken

ontwerp nieuwbouw herenhuis

ontwerp nieuwbouw herenhuis

Regelmatig ben ik aan het ontwerpen voor nieuwbouwwoningen die pas een jaar later worden opgeleverd. Zo ook voor dit prachtige herenhuis met in Vught. Hoge plafonds, mooie houten visgraatvloer, een ruime living en woonkeuken- die door de stalen deuren kunnen worden afgesloten.

verhuizen of toch verbouwen

Verhuizen of verbouwen

Ga je verhuizen of toch verbouwen? Om  dit dilemma op te lossen ben ik benaderd  om een ontwerp te maken voor een uitbouw. De huidige dichte keuken is te klein. Door de uitbouw ontstaat er de mogelijkheid van en  een ruime keuken en om meerdere  hoeken te creëren zodat iedereen zijn of haar plekje kan vinden. De uitvoering moet nog plaatsvinden, dit zijn impressies.

ontwerp herindeling tot loft

Ontwerp herindeling tot loft

In het ontwerp voor een woning in Capelle aan de IJssel is interior4u ingeschakeld om een nieuwe indeling te realiseren van de totale woning. Uitgangspunt is dubbele bewoning mogelijk te maken in een loft-achtige  sfeer -waarbij ieder een eigen ingang heeft – en  rekening houdend met de diversiteit in plan van eisen van de nieuwe bewoners.  Door onze ontwerpen te visualiseren en daarmee de mogelijkheden te laten zien, heeft de opdrachtgever een goed beeld gekregen.

De afbeeldingen zijn impressies van het  project, dat wordt op korte termijn wordt uitgevoerd.

kleur- licht -indeling woning

kleur- licht -indeling woning

Een eigen huis bouwen biedt vele mogelijkheden. Voor deze fijne woning in Empel werd mijn hulp  ingeroepen bij de indeling, lichtplan , keuzes voor vloeren -vloerkleed -raambekleding  en kleur. Grote wens om kleur te hebben is zeker ook vervuld.

 

keuken ontwerp

keuken ontwerp

lichtplan styling woning

Lichtplan styling woning

Adres

Interior4u
Ridderspoor 9
4761 WR Zevenbergen

Contact
Social media