interieurontwerp

& – advies

wat we doen

Mooi en comfortabel  wonen en werken wordt voor veel mensen steeds belangrijker. Maar het blijkt niet voor iedereen even gemakkelijk te zijn om een ruimte te creëren waar je blij van wordt. Met een passende, creatieve indeling en een goede basis help ik je een interieur te creëren, dat aansluit bij waar je wensen . Ik ontwerp zowel in 2d plattegronden als in 3d visuals, die een goed beeld geven van hoe het eindresultaat eruit kan zien. Daarnaast geef ik advies op het gebied van verlichting- (armaturen en positie), kleur en styling . Interior4u verzorgt het interieurontwerp voor woonhuizen en klein zakelijke projecten. Hiervoor lever ik advies op maat en geen standaardpakketten, zodat het je eigen unieke plek wordt.

Neem contact met mij op

 interior design is making the best use of the available space

even voorstellen

Mijn naam is Sonja Vernimmen en ik ben het gezicht van interior4u.  Met enthousiasme en creativiteit ontwerp ik voor je woning, bedrijf of praktijk.  Van idee tot uitvoering,  interior4u staat voor maatwerk zodat je fijn en comfortabel kunt wonen en werken.

Naast mijn ontwerpbureau ben ik freelance docent/ examinator binnenhuisarchitectuur bij de interieuracademie,  geef ik workshops, trainingen en kleuradviezen voor en bij diverse bedrijven.

Daarnaast heb ik als een van de eersten het keurmerk behaald voor interieurprofessionals. Sinds begin 2019 werk ik samen met TopInterieurOntwerpers .

www.keurmerkstylist.nl        

www.TopInterieurOntwerpers.nl

www.interieuracademie.nl 

www.obly.com

hoe het werkt 

Inrichten van een huis of werkplek is ontzettend leuk om te doen , maar de mogelijkheden zijn soms overweldigend.

Ik denk graag mee, los van trends, merken of leveranciers en kan richting geven aan smaak + wensen. Uitgangspunt is het immers altijd het wensenpakket en smaak van de opdrachtgever(s). Dit binnen de mogelijkheden die de architectuur biedt.

Een interieurontwerp  is persoonlijk en wordt voor iedereen op maat gemaakt.

Mogelijkheden:

  • 2d en 3d visualisatie

  • Verlichtingsplan

  • Kleuradvies

  • Styling (advies)

werkwijze

  • Vrijblijvend gesprek om je wensen en sfeer te bespreken en de mogelijkheden te inventariseren. We kunnen een kijkje nemen in het huis of ruimtes die je door mij wilt laten inrichten of restylen.

  • Ik breng een offerte uit

  • Bij akkoord ga ik aan de slag met jullie interieurontwerp

  • De ontwerpen worden besproken en toegelicht met kleur, materiaal en stijlimpressies.

  • Je ontvangt een volledig uitgewerkt interieurontwerp (in pdf formaat) waarmee je je wensen kunt realiseren

  • Opties : begeleiding bij project en /of aankopen

Bekijk mijn projecten
Neem contact op!
Adres

Interior4u
Ridderspoor 9
4761 WR Zevenbergen

Contact
Social media