interieurontwerp & interieuradvies

Het interieur wordt voor veel mensen steeds belangrijker, dit is de plek waar je je thuis wilt voelen. Maar het blijkt niet voor iedereen even gemakkelijk te zijn om een interieur te creëren waar je blij van wordt. Je wilt je ontspannen of fijn kunnen werken.
Met een passende indeling en een goede basis help ik je een interieur te creëren, dat aansluit bij waar jij behoefte aan hebt . Ik ontwerp zowel in 2d plattegronden als in 3d visuals, die een goed beeld geven van hoe je interieur eruit kan zien. Daarnaast geef ik advies op het gebied van verlichting- armaturen en positie-, kleur en styling .

mail of bel gerust voor meer informatie

 

 

woon sfeer

 

 

 

kleur inspiratie

 


Interior4u 

Hoe werkt het:

Een interieuradvies is een persoonlijk advies en wordt daarom voor iedereen op maat gemaakt. Onafhankelijk, niet gebonden aan bepaalde merken of leveranciers.

Ik kom bij u thuis of op het werk -om uw vragen, wensen, sfeer te bespreken en de mogelijkheden te inventariseren. We kunnen een kijkje nemen in het huis of ruimtes die u door mij wil laten inrichten of restylen.

Na dit vrijblijvende gesprek maak ik voor u een offerte en  -wanneer deze naar wens is- ga ik voor u aan de slag.

Ik werk de plannen uit en  deze ontwerpen worden  toegelicht met kleur-, materiaal- en stijlimpressies.

U ontvangt een volledig uitgewerkt ontwerp( in pdf- formaat), waarmee u uw wensen kunt realiseren. Ik kan uiteraard begeleiden tijdens het project of advies geven bij de aankopen.

Omdat elke woonwens op maat wordt gemaakt pas ik regelmatig maatwerk toe. Het fijne daarvan is dat het meubel tot in details aangepast kan worden aan de eigen voorkeur.

Mogelijkheden:

2d en 3d visualisatie

verlichtingsplan

kleuradvies en styling

 

 

 

Mijn naam is Sonja Vernimmen en ik ben het gezicht achter interior4u.  Met enthousiasme en creativiteit ontwerp ik voor uw woning, bedrijf of praktijk.  Van idee tot uitvoering.  interior4u staat voor maatwerk zodat u fijn en comfortabel kunt wonen en werken.

Naast mijn ontwerpbureau ben ik freelance docent binnenhuisarchitectuur bij de interieuracademie,  geef ik workshops, trainingen en kleuradviezen voor en bij diverse bedrijven.

Daarnaast heb ik als een van de eerste het keurmerk behaald voor interieurprofessionals.

www.keurmerkstylist.nl

www.interieuracademie.nl