woon sfeer

 

 

 

kleur inspiratie

 


Interior4u is een interieurontwerp – en adviesbureau voor zowel particuliere als zakelijke opdrachten. Vanaf het eerste ontwerp tot de uitvoering kan interior4u u ondersteunen bij het creëren van een fijne woon- of werkomgeving.

Hoe werkt het:

Een interieuradvies is een persoonlijk advies en wordt daarom voor iedereen op maat gemaakt. Onafhankelijk, niet gebonden aan bepaalde merken of leveranciers.

Ik kom bij u thuis of op het werk -om uw vragen, wensen, sfeer te bespreken en de mogelijkheden te inventariseren. We kunnen een kijkje nemen in het huis of ruimtes die u door mij wil laten inrichten of restylen.

Na dit vrijblijvende gesprek maak ik voor u een offerte en  -wanneer deze naar wens is- ga ik voor u aan de slag.

Ik werk de plannen uit en  deze ontwerpen worden  toegelicht met kleur-, materiaal- en stijlimpressies.

U ontvangt een volledig uitgewerkt ontwerp( in pdf- formaat), waarmee u uw wensen kunt realiseren. Ik kan uiteraard begeleiden tijdens het project of advies geven bij de aankopen.

Omdat elke woonwens op maat wordt gemaakt pas ik regelmatig maatwerk toe. Het fijne daarvan is dat het meubel tot in details aangepast kan worden aan de eigen voorkeur.

Mogelijkheden:

2d en 3d visualisatie

verlichtingsplan

kleuradvies en styling

 

 

 

Mijn naam is Sonja Vernimmen en ik ben het gezicht achter interior4u.  Met enthousiasme en creativiteit ontwerp ik voor uw woning, bedrijf of praktijk.  Van idee tot uitvoering.  interior4u staat voor maatwerk zodat u fijn en comfortabel kunt wonen en werken.

Naast mijn ontwerpbureau ben ik freelance docent binnenhuisarchitectuur bij de interieuracademie,  geef ik workshops, trainingen en kleuradviezen voor en bij diverse bedrijven.

Ik ben  lid van een beroepsvereniging voor interieurstylisten die zich hard maakt voor het professionaliseren van het vak interieurstylist. Een van de inspanningen van BNS Crisp is het starten van een keurmerk  voor interieurprofessionals- als een van de eerste heb ik dit keurmerk behaald.

www.keurmerkstylist.nl